Over ons

Wij zijn een team vol ervaring in field marketing, corporate events, food trucks en standenbouw. Een dynamisch field- en eventmarketingbureau voor verbluffende en onberispelijke activeringen in en buiten België. Efficiënte promotie van producten en diensten tegen een eerlijk budget in een open communicatie met de klant.

Wij vinden voor elk logistiek probleem een unieke en passende oplossing en dit uiteraard op de meest efficiënte en economische manier. We doen enkele brainstormsessies en geven u onze creatieve input. We begeleiden uw project van A tot Z en zorgen ervoor dat elk detail wordt verzorgd.

Ons eigen team van promogirls en jongens brengt uw activatie op een hoger niveau.

Geen zorgen! wij zorgen voor alles tot in het kleinste detail.

 


 

Field Marketing.

Wij geven u veel mogelijkheden om uw merk op welke manier dan ook te laten groeien. Alle activeringen worden door onze eigen promoteam op de meest kwalitatieve manier uitgevoerd.

Field marketing omvat: Event marketing, Brand awareness, Brand experience, POS degustations, Sales boost, Photo marketing, Roadshows and sampling & flyering.

 

Stand Construction.

Wij vertalen het juiste imago van uw bedrijf en maken er een beursstand van, waar uw product opvalt.

 

Tailor made production.

Het succes van een activering gaat vaak samen met het juiste promotiemateriaal van hoge kwaliteit.

 

Corporate events.

Als uw bedrijf het juiste evenement nodig heeft om een product te vieren of te lanceren. Wij brengen uw bedrijfsverhaal om in een evenement.